zaterdag 25 mei 2013

Savannah's Star

Savanna's Star

Deze week hard gewerkt aan mijn hexagon-project.
De top is bijna klaar. Nog even wachten op een foto.

Ik las op de blog van the Stitch Cottage over de SAL Savanna's Stars. Dit lijkt me een leuke Quilt.
De stoffen die Sandra gebruikt vind ik mooi. Dus twijfel, twijfel of ik deze zou bestellen.
Toch maar in de doos met stoffen van mijn vriendin gedoken en heb de volgende uitgezocht:Omdat ik niet wist of ik genoeg zou hebben en er nog een kleur bij wilde hebben, ben ik woensdag naar de quiltshop 100 Roses in Deventer geweest.
Ik zat zelf te denken aan een licht groene tint erbij. Het werden crèmekleurige stoffen, 1 met vlinders die een groenige glas hebben en 1 met donker beige blaadjes/veertjes.
Vandaag nogmaals de doos ingedoken en nog wat groen gevonden.


Hier ga ik het van maken. De fel roze stof links op de foto ga ik waarschijnlijk als achtergrond gebruiken. Dat was een advies van 100 Roses in Deventer.
Ik ga gewoon beginnen en zie wel waar ik uit kom.

Ik word wel helemaal enthousiast van een aantal Quilts die ik voorbij zie komen. De sterrenquilt van Supergoof bijvoorbeeld. Prachtig.
Straks heb ik helemaal geen tijd meer voor haken, breien en ... En dan te bedenken dat ik pas wilde gaan quilten als ik mijn pensioen had, haha. Dan moet ik nog 5 jaar wachten.
En dan ook nog beginnen met een Blog. Zeker tijd teveel, pfff.

Mijn collega M is ook net weer met een Blog begonnen. Zij maakt leuke kleine cadeautjes om te verkopen. Ze heeft vandaag een Uiltjes Slinger gemaakt. Ik heb wat met uilen, dus dat spreekt me aan. Mooi gedaan M.

Ik ga nog een paar steekjes zetten.

Groetjes,

Dientje

3 opmerkingen:

  1. Hoi Dini, mooie combinatie van stofjes zo bij elkaar. Kan me goed voorstellen dat je zin hebt om ermee aan de slag te gaan. Ja maar waar halen we de tijd vandaan? misschien toch wat minder urtjes werken?
    groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om jouw stofkeuze te zien voor de Savannah's Stars quilt! Het groen/ blauwe lijkt me er heel mooi bij staan. Ben heel benieuwd naar jouw blokken Succes!

    BeantwoordenVerwijderen