woensdag 8 januari 2014

Wintersport

Binnenkort gaan we de sneeuw op zoeken. Het is geloof ik echt zoeken. We gaan naar Zwitserland, Villars-sur-Ollon. De sneeuwhoogte is op dit moment 10 cm op 1300 meter en 40 cm op 2200 meter. Niet echt om uit je dak te gaan. Maar je weet het in de bergen nooit, voor je het weet zit je ingesneeuwd, haha.
Dientje gaat ook mee en zij houdt wel van de sneeuw. Misschien komt ze nog wel bekende honden tegen in het Chalet, bijvoorbeeld Galina de Barsoi, tenslotte gaan we voor de 4e keer.

Maar nu eerst de voorbereidingen. Kleding is niet zo'n punt, maar wat neem je mee om te doen.
Een breiwerk altijd, want dat kunt je gemakkelijk doen als je naast de bestuurder zit.
Maar verder?

Al enkele dingen bij elkaar gezocht. Maar de hexagonnen vallen af. Ik ben het aan elkaar naaien en het kan niet klein genoeg opgevouwen worden. Wel de hexagonnen die nog gemaakt moeten worden.


Dit is een proeflapje voor een sterrenquilt. De mallen gaan mee en wat stofjes. Je weet maar nooit. Ik heb nog Ohio sterren en zandlopers geknipt liggen van de Savannah's Stars liggen. Die zijn een tijd verwaarloosd en mogen mee. Ik denk dat mijn bak nu wel vol is, tenslotte moet er ook nog gereedschap en garen mee, haha. Ik hoop niet dat alles klaar is als ik terug kom, want dan hebben we slecht weer gehad en konden niet skiën of wandelen.
Wordt vervolgd.

Groetjes,
Dientje

2 opmerkingen:

 1. Wat een fantastisch proeflapje! Ik wil ook gaan quilten, heb de stofjes al liggen, nu de tijd nog... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pas maar op, Machteld. Voor je het weet ben je helemaal om en heb je niet 1 ding onderhandel maar .... 4. Het sterren voorbeeld zou 5 zijn. Ik heb wel prioriteiten. 1 is nog geheim, de andere is die met de hexagonnen. De anderen doe ik als ik wat anders wil. Dan zie je in diverse bladen of in winkels leuke projecten, gemeen gewoon. Maar ik kan me nog inhouden, haha. Veel succes. Ik hoor of lees wel hoe het er mee gaat. Erg ervaren ben ik nog niet, maar mocht je hulp nodig / tips nodig hebben dan mail je me maar.
   Groet,
   Dini

   Verwijderen