woensdag 6 mei 2015

Te druk?

Nee, gewoon met veel dingen bezig.
De tuin bijvoorbeeld. We hadden al buxus gekocht ter vervanging van het hekje. Een stukje van dit hek was gesneuveld bij de vervanging van de riolering. Dit was al ingepland, zie ook blog van 4 april.

Vorige week waren we in de buurt van de Intratuin Apeldoorn. Koffie gedronken en planten gekocht. Deze hebben we zaterdag grotendeels in de tuin gezet. Eerst is er ook nog een stukje van het hekje met klimop gesloopt. Dat is ook tijdrovend.

Je kunt wel te zien dat er nog veel moet gebeuren. Het gaat niet snel omdat er veel troep weggehaald moet worden. En ik wil mijn hand nog teveel belasten.

Wandelen bijvoorbeeld. Daar kun je ook druk mee zijn. 

Een nieuwe telefoon inrichten, bijvoorbeeld, haha. Ik had nog een oud geval, jaja, en dat verbaasd velen omdat ik veel met computer en Ipad bezig ben. Maar ik houd er ook niet van om iets weg te doen terwijl het nog doet. 

Winkelen bijvoorbeeld. Een vriendin had mijn Quiltmania gelezen

en wilde een patroon overnemen. 

Uiteindelijk wilde ze dit nummer zelf hebben. Omdat ik zaterdag naar Oldenzaal zou gaan, bood ik aan om bij Lohuis-Tijhuis te kijken. Wat een straf. Helaas was het nummer daar uitverkocht, maar in de 2e boekhandel zag ik nog 1 exemplaar. Bij Lohuis-Tijhuis ben ik niet met lege handen weggegaan.

Bijvoorbeeld met hexagonnen maken

de stapel groeit gestaag

en 1 ster.

Niet te druk, maar gewoon lekker bezig.

Fijne dag,


Dientje

2 opmerkingen:

  1. In tuinwerk gaat heel veel tijd zitten, wij zijn er ook steeds in bezig, het wordt wel weer netjes bij je. Mooie lapjes ben je weer tegen het lijf gelopen :-). Leuk hoor al die hexagonnen en een prachtige ster heb je weer in elkaar gezet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Door de toestand met de riolering moeste we wel. Maar goed ook. De tuin was de laatste jaren een beetje minder onder de aandacht, haha. Het hekje bleef alleen maar staan door de klimop, ook een manier, :-). Groet, Dientje.

      Verwijderen