zondag 18 oktober 2015

Drukke week

Drukke week geweest. Een aantal dagen laat thuis, voorbereiden netwerkbijeenkomst van Activiteitentherapie. Gevoel van snel, snel en druk, druk.
Toch tussendoor ook nog andere dingen gedaan.
Fleurtje: bijna alle onderdelen van de 4e rand klaar. 

Switch: weer een aantal blokken klaar. Ik maak eerst de gekleurde blokken en later de tussen blokken. Ik heb waarschijnlijk teveel en weet nu nog niet welke stof er niet in komt.
Dit heb ik klaar.

Poncho Sophie: heb hem toch iets breder gemaakt en daardoor moet de lengte ook iets aangepast worden. Daar ben ik nu mee bezig. op de foto niet goed te zien omdat alles krult.

Nu eerst een aantal administratieve dingen doen. Pffff, niet zo leuk, haha.

Fijne dag.


Dientje

7 opmerkingen:

 1. Leuk om jouw vorderingen met de Switch te zien. Wil ik binnenkort ook mee beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zo leuk om te doen. Ik moet me beheersen om niet verder te gaan voordat ik de andere dingen klaar heb, Fleurtje en zo.

   Verwijderen
 2. Mooie blokken voor de switch, prachtige kleuren ook, moeilijk is dat beslissen welke stof wel en wat niet. Van de Zwitserlandfoto's heb ik zitten genieten, prachtig zijn ze en zoveel. Vond het ook zo leuk dat je daar ineens tegen een patchworkwinkeltje opliep. Dat zijn natuurlijk de extraatjes op zo'n reis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De originele Switch is 200 gekleurde en 200 achtergrondkleur. Ik wil hem niet zo groot maken, 100 van elk. Maar ik heb meer dan 100 kleuren. Als ik de rand laat vallen kunnen er meer. Of ik moet er gewoon 2 maken, haha.

   Verwijderen
 3. Leuke quilt wordt dat vast. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je lekker bezig, zelfs nu je het zo druk hebt! Die Switch blokken worden leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, administratie is mijn liefhebberij ook niet ...
  Het is soms moeilijk om je rust te bewaren als er van alles van je gevraagd wordt. Maar toch is het belangrijk om evenwicht te creëren. Als we onze hobby toch niet hadden...

  BeantwoordenVerwijderen