maandag 1 februari 2016

Tijd

De week is snel omgevlogen. Even had ik het gevoel dat ik amper tijd voor mijzelf had.
Zaterdag thuis komen van de vakantie en het huis vol tassen, koffers, etc..
afbeelding van internet

Zondag wassen, opruimen en boodschappen doen.
gevonden op internet

Maandag werken, dinsdag werken. 's Avonds mails beantwoorden en andere administratieve dingen. Tijdens de vakantie lukte het niet om de mail via livemail binnen te krijgen, zowel op Ipad als laptop. Via een andere weg wel, maar niet van alle mailboxen. Wel lekker rustig, maar dan blijft het wel liggen. Hierdoor geen steek kunnen handwerken.
Woensdag naar de tandarts, ik moet een kroon. Nadien was ik een deel van de dag behoorlijk lamlendig, of dit kwam van de verdoving??? Weer niets gedaan.
gevonden op internet

Donderdag en vrijdag de laatste 2 rijen voor de laatste rand van Fleurtje aan elkaar genaaid. Zaterdag ook nog een stukje genaaid. Nog 1 1/2 rand vastnaaien.

Zaterdag een uurtje gehaakt voor het goede doel, Leprastichting. Ik heb 2 pakketjes gekocht. Ben begonnen met het tekkeltje.

De dames zijn nog nooit zo stil geweest.
foto van Kleinvak via Facebook 

Na een deel van de huishoudelijke weekend werkzaamheden de naaimachine in de keuken gezet (op zolder was het te koud) en heb blok 7 t/m 14 van de 365-Challenge genaaid. 2 blokjes moeten nog aangepast worden, 13 en 14. De banen zijn niet even breed.

En begonnen met voorbereiden van de andere blokken.

Zondag deze blokjes afgemaakt. Blokje 18 mist nog op deze foto. Het 2e vak is voor het bonusblok, wel gesneden, maar nog niet genaaid.


Waar blijft de tijd, dag Januari.
Fijne dag.


Dientje

2 opmerkingen:

  1. Ach Dinie, wat een drukke week na zo'n heerlijke vakantie. Hopelijk kom je snel weer in het normale ritme met meer tijd voor handwerk. Leuke pakketjes waar je aan werkt en mooie blokken. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig dat je ook bezig bent met de 365-dagen blokjes. Ik ga je blog volgen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen