maandag 13 maart 2017

Hygge

De CAL 2017 van Scheepjes. Op diverse Blogs ben ik ze al tegen gekomen. Het lukt nog steeds om bij te blijven. De delen die je elke week krijgt zijn ook niet zo groot. Ik doe er wel zo'n avond of 4 over in een zeer relaxed tempo.
Het begin, week 1 en 2, liet ik hier en hier al zien.
Week 1:

Week 2:

Week 3 moest zo worden:
Foto van Scheepjes.com

Maar ik wilde de sliertjes er niet tussen, niet om en om en geen halve hartjes op het begin en eind. Na diverse pogingen is het zo geworden. De 2e van rechts zit eigenlijk 1 steek te ver naar links, maar ik dat is dan maar zo. Of het zo blijft? Voorlopig wel.


Week 4 weer volgens patroon.

Nog een foto van de achterkant. Het zou netter kunnen, maar omdat ik er toch een voering tegen aan doe, kan het zo wel. De rode draden heb ik nog niet afgehecht. Ik weet niet of ze nog losser moeten, dat zie ik als ik het werkstuk opspan. 

Even dichterbij.

Nu ga ik eerst een stuk haken. Dan kan ik het middenstuk in 1x borduren. Dat komt ook wel goed uit i.v.m. volgende wintersport binnenkort. En ik kan een betere inschatting maken van de lengte. Dan beslis ik of ik er een motief aan beide kanten bij doe of dat ik met de rand, die er om heen komt, voldoende lengte krijg.
Dus lekker Hygge verder gaan.

Op 13 mei, 's middags, komt Kirsten Ballering naar Het Kleinvak in Schalkhaar voor een Meet & Greet. Aanmelden bij Het Kleinvak.


Fijne dag,Dientje

4 opmerkingen:

 1. Leuk om jouw vorderingen te zien met deze fleurige sjaal. prima om er hier en daar een eigen draai aan te geven, groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooi! Ik had hem ook gezien en zat al te twijfelen. Heb tot nu toe de verleiding kunnen weerstaan omdat ik nog zo veel andere dingen onder handen heb. Leuk om hem bij jou te kunnen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig word je sjaal, leuk om iets van je zelf er aan toe te voegen............liefs.conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig word je sjaal, leuk om iets van je zelf er aan toe te voegen............liefs.conny

  BeantwoordenVerwijderen