woensdag 5 april 2017

Uithalen

Hier liet ik zien dat ik was begonnen met de mouw van mijn vest. De 2e reis naar Malden en de heenreis naar les Coches had ik de mouw af op 15 cm. na. Ik vond hem er wel raar smal uitzien, maar ik dacht het komt nog goed met blocken. In Frankrijk trok het vest aan. Het zat wel strak om mijn arm, maar ... het komt vast goed. Later in de week trok ik hem nog een keer aan en ... twijfel, twijfel.

Op de terug reis alvast begonnen met de 2e mouw en extra steken opgenomen. Onder de 1e mouw, boven de 2e mouw.

Hier maar even op elkaar gelegd. Bovenop de 1e mouw. Door de hoek van de foto lijkt de extra ruimte veel. In totaal 3 tot 4 cm.

Tijdens de 1e stop, op de parkeerplaat, het vest gepast. De 2e mouw zat veel beter, dus ... Toen we weer verder gingen, heb ik mouw 1 uitgehaald. Op de achterbak werd een bol opgewonden. Mouw 2 is nu over de helft.

Nog een vakantie te gaan, haha.

Tot de volgende keer.


Dientje

3 opmerkingen:

 1. Oeps, dat is jammer ... Maar ik snap dat je het gewoon uithaalt hoor!
  Gewoon even korte pijn en daarna ben je blij dat je zo hebt gehandeld. SUcces met opbreien weer...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen dat uithalen maar een vest dat niet goed zit trek je niet aan. Dus gauw weer op reis en breien maar! Groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Uithalen is nooit leuk... maar je gaat er zoveel plezier van krijgen nu de mouw zoveel fijner zit...Leuk je misschien bij Het Kleinvak te zien...

  BeantwoordenVerwijderen