woensdag 31 mei 2017

Even een stapje terug

De laatste weken ben ik veel op bezoek geweest bij mijn tante in een Hospice in Hengelo. 2x per week ben ik daar een paar uur. Met reistijd erbij ben ik zo'n 4 tot 5 uur per keer onder de pannen. Niet erg, ik doe het graag. Maar daardoor had ik geen rust genoeg en zin om een blogje te maken.
Terwijl ik bij mijn tante was ik heb wel veel kunnen handwerken. Zij vind het ook leuk om te zien. En de avonden dat ik geen afspraken had, hebben de handen ook niet stil gestaan.
Wat heb ik allemaal gedaan:
3 Olifantjes gehaakt. 1 Staat bij mijn tante, 1 voor het Kleinvak in Schalkhaar en 1 is een kraamcadeau.

De Hygge is klaar, alleen nog blocken. Ik denk nog na over een voering. Ik heb in het Hospice al veel reacties gehad, er is zelfs iemand die daardoor ook aan de Hygge is begonnen.

Mijn sterrenquilt is alweer een stukje gegroeid. Op moment ligt het even stil, maar hij gaat mee op vakantie.

Mijn Stormy Day omslagdoek gaat ook als een speer. Ik ben al over de helft van het patroon, maar ik denk dat ik hem wel groter moet maken.

Met Hemelvaart hebben we een aantal dagen op een camping in Ootmarsum gestaan. Ik had mijn 'Hommage aan Jo' (Ohio Star) meegenomen om de bies handmatig aan te naaien. Door vele bezoeken aan en van familie heb ik het niet af kunnen krijgen. Nog 1 hoek en tegen zomen. Neem ik ook maar mee met vakantie, dan komt het binnenkort af.


Tot slot heb ik nog een leuk cadeautje gekregen. Leren labeltjes met de tekst: Hand Made.

Fijne dag,
Dientje

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke olifantjes, je hygge is prachtig en je Ohio star, zo mooi. Je omslagdoek wordt ook heel mooi met de noppenrijen en je sterretjes groeien ook lekker. Sterkte met de bezoeken aan je zieke tante.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De hygge is heel mooi geworden en de sterren zien er prachtig uit, veel plezier met het afmaken, verder gaan met alle projecten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, soms gaan andere dingen voor. En als je geen zin in bloggen hebt, moet je het ook niet doen hoor.. Het is op beel blogs een beetje stil, vind ik.
  Ik vind je olifantjes erg leuk! Weer eens wat anders dan amigurumi, wat je overal ziet...
  Geen wonder dat je aandacht trok met je Hygge, hij is zo mooi!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk die olifantjes. Ik ben/was dan ook olifantengek! Ik heb beeldjes verzameld. Nu staat het merendeel in dozen.

  BeantwoordenVerwijderen