donderdag 12 september 2013

Wintersport ... ?

Ja, nu al.
Zondag, 8 september, zijn we naar de open dag bij Skipromotion Deventer geweest.

Al ruim 20 jaar volgen we hier skilessen van september t/m maart. Wij vinden dit een goede voorbereiding op onze wintersportvakanties. En we leren elk seizoen toch nog weer iets. De laatste jaren zijn het meer de details waar aan gewerkt wordt.
We zijn ooit begonnen omdat ik de 1e keer dat ik op wintersport ging, 1979, bang ben geworden. Daarna hebben een paar jaar niets aan wintersport gedaan en paar keer langlaufvakantie gehouden.

Dus in 1992 de stoute schoenen aangetrokken en les genomen. Dat viel niet mee in het begin, maar het was wel leuk. Er wordt geskied op een ronddraaiende mat.

Misschien gaan we zondag nog kijken bij Snowisesport in Deurningen. Marleen heeft ons ook les gegeven bij Skipromotion voordat ze voor zichzelf begon.

Niet alleen wij vinden wintersport leuk, ook Dientje geniet ervan:

Dit filmpje is in januari 2012 gemaakt in Villars-sur-Ollon, Zwitserland. De zijn daar al meerdere keren geweest. Er is daar een pension waar ze ingesteld zijn op honden en zelfs een hondenopvang hebben. Wij vinden het er gezellig en hebben leuke mensen en honden ontmoet.
In 2013 mocht Dientje niet mee op wintersport omdat we naar Noorwegen gingen. Noorwegen is een aanrader.
In 2014 willen we weer naar La Prairie in Villars-sur Ollon om te skiën en te wandelen. En Dientje, die kan niet wachten, haha.

Groetjes,Dientje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten