woensdag 5 augustus 2015

Weekoverzicht

Afgelopen 7 dagen "druk" geweest, extra gewerkt i.v.m. vakanties collega's, verjaardagen, familiebezoek. Zaterdag ook eindelijk de caravan schoongemaakt. Dit was blijven liggen, eerst vanwege de warmte, daarna vanwege het slechte weer.
Tussen alle bedrijven door heb ik ook mijn handen op een andere manier laten wapperen, haha.
Voor het eerst weer een klein stukje gequilt aan de hexagonnenquilt. Vanwege pijnlijke duim / hand had ik dit een paar maanden laten liggen. Gelukkig ging het goed. Ik ben over de helft.

Het middenstuk van Fleurtje krijgt vorm. Nog 1 bloem, 3 halve bloemen, een aantal witte vijfhoeken te gaan. Dan kan ik alle verbindingsstukjes erin naaien.

Met mijn 3e vlinder bezig. Nr. 2 moet nog een lijfje. Ik weet nog niet hoe ik de voelsprieten doe, borduren, tekenen, of ...?


Tussen de was en het drogen door de bloemen geappliqueerd van het wandkleedje voor mijn werk. Tussenvulling opzoeken en afwerken. 

Zo moet het ongeveer worden. Ik ga nog bekijken of ik iets moet toevoegen. Misschien de bloemharten nog versieren met kraaltjes.

En dan brei ik zo nu en dan aan de poncho.

Tja, hoezo fulltime werken, super fulltime. Gelukkig is het voor een deel ontspanning.

Fijne dag.
Dientje

2 opmerkingen:

  1. Zooo, jij hebt hard gewerkt zeg en je ziet wel waar je gebleven bent. Fle schiet lekker op en je bloemen ook, de vlinder zijn leuk en die voelsprieten, tja, dat is natuurlijk naar eigen smaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wel fijn dat je tussendoor nog tijd hebt voor handwerk. Fleurtje ziet er goed uit. Leuk die vlinders en bloemen. Ik ben benieuwd hoe de voelsprieten gaan worden.

    BeantwoordenVerwijderen