maandag 2 mei 2016

Inkopen

Zaterdag op visite geweest bij mijn tante. Zag bij de super een bos pioentulpen. Voor haar en mijzelf een bos meegenomen. Ik kon ze niet direct op de vaas zetten. Zondagochtend stonden ze er "hangerig" bij, maar dat was een paar uur later al bijgetrokken.

Verder moest er zaterdag nog een aantal dingen worden opgehaald. En dan ben je in de buurt van Oldenzaal ... dus ging ik ook langs Lohuis-Tijhuis
Een paar stofjes voor de Challenge gekocht waar ik geen voorraad meer van had.

Het onderste stofje is de nieuwe achterkant van Fleurtje. De stof die ik daarvoor had gekocht heb ik in de Challenge gebruikt. Het stofje aan de rechterkant is een nieuw stofje, wat er goed bij past.

Alsof ik niet genoeg te doen heb, haha, heb ik er weer een project bij. Ik vertel er verder niets over, laat een glimp zien.

Voordat ik iets wist van de Challenge had ik al ingetekend voor The Joys of Life van Maria Suarez. Dus elke maand ligt er een pakket voor mij. Januari had ik al. Mijn schoonzus had deel 2, februari, al meegenomen voor mij en nu was deel 3, maart, er ook. Voorlopig blijft dit project nog in de verpakking.

Maar wat ik echt nodig had, een Frixionpen, ben ik vergeten. Mijn lieve schoonzus gaat er één voor mij halen en volgend weekend zien we elkaar met een verjaardag. Komt alles nog goed.

Fijne dag,Dientje

5 opmerkingen:

 1. Mooie lapjes, leuk pakket, toevallig had ik in de webwinkel er ook al naar gespiekt maar ik heb nog zoveel dingen onder handen, maar eventjes niks erbij.
  De BOM van Marie Suarez is ook heel erg leuk. Jij verveelt je voorlopig nog niet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig maar dat de tulpjes bij trokken, want dat zou jammer geweest zijn! En je bent ook onverbeterlijk hè, als het om lapjes gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tulpen zijn nu prachtige bollen. 1 Lapje heeft al zijn plek: achterkant van Fleurtje. Gedubbeld en quilt klaar.

   Verwijderen
 3. Mooie inkopen, en de joy of life lijkt mij erg leuk om aan te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Ben nog niet begonnen aan Joys for Life. Eerst even andere dingen.

   Verwijderen