donderdag 18 augustus 2016

Geen tijd ...

Om te bloggen. Zoveel te doen en gedaan.
Vorige week woensdag de nieuwe caravan opgehaald. Oei, toch een stuk groter dan we dachten. Dat zagen we pas toen hij onder de carport stond.

Zo was het bij het kipje. 

Woensdagavond alle spullen erin gepakt. Zaterdag zou die naar de stalling gaan, zodat onze vrienden weer alle ruimte op hun oprit hebben. 
We hopen in september nog een weekendje of 2 weg te kunnen.

Zaterdag was een drukke dag met allerlei afspraken en zaterdagse dingen. Bij het boodschappen doen heb ik mij maar verwend.

Het Klossie had ik bewaard voor zondag.

En verder ben ik heel druk geweest met mijn Switch. Nog anderhalve rij en ik heb 1/4 klaar.

Ook mijn 'geheime' project kwam aan de beurt. 2 panelen (kan ze nog niet laten zien) moeten worden doorgepit. 1 is klaar, de 2e half. Binnenkort krijgt dit de volledige aandacht.

En dan lag daar nog mijn Jules. Er moest alleen nog een biesje om, een tunnel en een etiket. Omdat Jules voor mijn vrienden is en het as vrijdag hun trouwdag is, leek het me wel leuk om Jules klaar te hebben. Nog een halve tunnel vastnaaien en het etiket en klaar is Jules.

De tunnel heb ik gemaakt van een strookje van de zijkant met de stofinformatie.

Geen tijd voor bloggen, maar wel voor activiteiten.

Fijne dag.


Dientje

3 opmerkingen:

 1. Ondanks dat je geen tijd hebt om te bloggen, laat je wel heel veel info zien. Prachtige caravan hebben jullie aangeschaft, hopelijk werkt het weer mee wanneer jullie de weekendjes weg gaan. Ik vind je Jules zo mooi, schitterend cadeau voor de huwelijksviering. De switch groeit lekker, mooie kleurcombinatie.
  Nu lekker van je blommen en het Klossie genieten, ik heb hem al voor de derde keer doorgenomen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze Klossie is leuk een aantrekkelijk. De Jules wil ik ook nog voor mijzelf maken, maar dat heeft geen prioriteit. De stof heb ik al. Ik vond het ook wel een goed idee van mijzelf om de Jules voor deze gelegenheid af te maken. Het blijft anders weer tot vlak voor kerst liggen en dan moet het snel, snel. Ik ben ook tevreden over het resultaat. En de Switch is ook zo leuk. Je wilt doorgaan om te kijken hoe het effect is. Een vriendin maakt hem ook en die heeft dezelfde kriebels. Gr. Dientje

   Verwijderen
 2. Ja, een andere caravan is wel wennen. Maar ik denk dat dit ook wel weer snel gaat!
  Wat een prachtig quiltje maakte je, ik snap dat je dit ook nog eens voor je zelf wilt maken....

  BeantwoordenVerwijderen