zondag 28 augustus 2016

Door de Hitte bevangen?
Dat moet het zaterdagmiddag wel zijn geweest. Wie gaat er nu zo'n grote deken quilten met dit weer?

Ikke dus. Dat kwam zo. Dientje heeft last van 'Hotspot' en heeft zich op enkele plekken tot bloedens toe gekrabd. Dus zaterdag naar de dierenarts, prikje en zalf. Nou dat zalven is een succes, pfffffffffff. We mogen er niet eens naar kijken. Al dat gedoe heeft mevrouw behoorlijk van slag gemaakt. Ze kan haar draai niet vinden en niet ontspannen. Je wordt er zelf ook doodmoe van. 's Middags wilde ze wel even op het gras in de voortuin liggen. Dan ga je erbij zitten, maar niet zomaar. Omdat het waaide wilde ik niet met de Switch bezig, waaien alle stukjes weg, dus toen maar de hexagonnendeken gepakt. Er moesten nog zo'n 15 bloemen worden gequilt. Weer een paar bloemen kunnen doen. Voor de buurvrouw even in het gras gelegd om te showen. Zondagochtend nog wat gedaan, nu moeten er nog 8 bloemen worden gequilt. Dan nog nadenken over het motief voor de rand.

Eerder in de week een stuk van de Switch klaar gemaakt, er is een kwart af.

En dan alsof het niet genoeg is, ga je naar Obelink (Winterswijk) kijken naar zijstukken / tenten die aan de luifel van de nieuwe caravan kunnen. We weten dat daar meestal alles opgesteld staat zodat je een idee kunt vormen van de mogelijkheden. Hele tenten kun je er onder maken, zie rechterdeel collage. We gaan maar eerst een keer proberen en kijken dan wat we echt willen.

Straks eerst kijken naar wintersport, wat, ja wintersport accommodaties. Dit op verzoek van kennissen, haha, zij willen alvast boeken. Wat een tegenstrijdigheden.

Fijne dag.Dientje

5 opmerkingen:

 1. Dat is zeker een warm werkje, hopelijk gaat het met Dientje inmiddels wat beter.
  Jee, ik wist niet dat je zulke enorme voortenten en zijstukken aan een caravan kan maken. Wel makkelijk veel "buitenruimte" Wat een contrast van de warmte hier naar de kou in de wintersportgebieden. Er is vast wel iets bij voor jullie, nu lekker genieten van de voorpret.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeet ik nog te zeggen dat ik je switch zo mooi vind worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik hoop maar dat het al een beetje beter gaat met Dientje...
  Dat is enorm balen zeg... En ze blijft misschien maar aan de gang met likken. Het moet op de één of andere manier doorbroken worden.
  Hectisch hoor... Maar je bent nu wel opeens aan het quilten geslagen, dus wie weet doe je deze week nog wel een steekje nu het minder warm is.
  Tja, die tenten ... het aanbod lijkt elk jaar gekker te worden!
  Je doet er goed aan om weloverwogen iets te kiezen waar je lang plezier van kunt hebben. Succes gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Krabben bijna over. Gelukkig. Nu nog genezen. Nog 6 bloemen. Dan bedenken wat ik met de rand doe.

   Verwijderen