dinsdag 27 februari 2018

Diamanten en Sterren

Tijdens de wintersportvakantie in januari heb ik weer een aantal sterren gemaakt, zie hier en hier. Afgelopen weken heb ik weer een aantal aan de top genaaid. Ik ben al een aardig eind op weg.

De blauwe diamanten raakten op. Een middagje als taxichauffeuse voor vrienden leverde weer een vol bakje diamanten op. Terwijl zij naar hun afspraken gingen, kon ik mooi diamanten maken.

Er staan nog een paar afspraken waarbij ik de chauffeur ben. Dus ...

Fijne dag,Dientje

4 opmerkingen:

 1. Ik ben fijn bij je aan het bijlezen en ben voorlopig nog niet klaar, ik doe het met 2 vensters dan kan ik meteen reageren als ik dat wil ;-). Heerlijk weer zo'n bakje met diamantjes, je sterren groeien leuk.
  Prachtige tijdschriften en die kerstquilt op de laatste foto... een plaatje. Leuk dat je ook meedoet met de hexjes van Annelie, ik was meteen al overstag gegaan, vind hexjes nog steeds zo leuk. Leuk he dat boekje met die gehaakte caravan en zo. Heb ik ook, ben ooit eens van plan geweest om de woonboot te maken, misschien later als Jane groter is. Beetje laat, maar alsnog goed bedoeld, van harte gefeliciteerd met jullie 41ste trouwdag, daar hoort zeker een bloemetje bij. Mooi appartement hadden jullie op vakantie, zo leuk met al die creatieve dingen.
  Prachtige vakantiefoto's weer, zit ik heerlijk van te genieten.
  Je bent ook weer heel ijverig geweest, vind het kerstquiltje ook zo leuk geworden en die kerstmannen, ben benieuwd wat dat gaat worden, de grootte bedoel ik.
  Ben weer behoorlijk bijgelezen, ik laat het niet meer zo versloffen hoor, veel te leuk om te lezen.

  .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi wordt je sterrenquilt en vooral de kleur blauw is prachtig. Veel plezier met afmaken, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, er zit veel werk in hè... Maar als je het goed voorbereid klaar hebt liggen is het wel ideaal om steeds even te pakken. Handig om het mee te nemen als je moet wachten op je passagiers!
  De kleuren van de sterren zijn mooi verdeeld. Doe je dit bewust of kies je ze lukraak?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een beetje tussen lukraak en bewust. Soms heb ik stapeltje klaarliggen en dan tijdens het naaien, gooi ik het om.

   Verwijderen