woensdag 7 februari 2018

Sterren en ...

Afgelopen weken weer druk geweest met van alles en nog wat. De tijd vloog voorbij.
Natuurlijk was er tijd voor handwerk.
Mijn voorraad sterren is groter geworden. Een heerlijk werkje om te doen, je hoeft niet zo na te denken en je pakt het snel.

Na de vakantie ben ik begonnen met de caravan uit het boekje: Haak je eigen camping.
Van Paterno het frame gemaakt. Ik had alles nagemeten, maar ga toch nog een randje van de Paterno afhalen. De binnenkant haak ik er direct aan. Volgens patroon moet ik dit apart haken, maar dan wordt het veel te ruim.


Ondertussen genoot ik nog van een kopje koffie met een Bouchée de Villars. Bouchée de Villars is een speciaal koekje van bakker Heiz uit Villars-sur-Ollon Zwitserland, die 100 jaar bestaat. Het idee is voortgekomen uit de wijnbouw in de streek. In de etalage lagen de in cellofaan verpakte koekjes tussen kurken. Zo heb ik ze ook gepresenteerd aan mijn collega's.

Zaterdag nog een mooie bos bloemen gekregen van mijn man voor onze 41e trouwdag.

Fijne dag.Dientje

3 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Gezellig zo'n prachtige bos bloemen op tafel hoor...
  Dat is een goed idee van je om paterno te gebruiken. Karton kan toch gemakkelijker dubbel gaan of vochtig blijven. Die caravan is leuk hè.. Hier heeft Sterre mijn boekje ontdekt (!)... Nou, dan weet je het wel hè...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zozo, net thuis en dan alweer spatjes. Verstop het boekje maar gauw. Straks wil ze alles, woonboot, ijscokar. Die Sterre, haha.

   Verwijderen
 2. Sterretjes naaien is echt leuk werk. Groeten

  BeantwoordenVerwijderen