vrijdag 4 juli 2014

Vakantie Duitsland Sauerland

Het laatste deel van de vakantie brachten we in Sauerland door.
We stonden in Attendorn op camping Biggehof. Toen we de camping opreden sloeg ons de schrik om het hart. Veel oude meuk, vaste plaatsen. Wij moesten naar de Panoramaweide. we dachten dat we er nooit komen zouden. Wow, Panoramaweide was geen woord teveel.Om af te kicken hebben we alleen Arnsberg bezocht. Gezellig stadje met ruïne, vakwerkhuizen en kloosterkerk.

Replica van de Burcht.

Tja, en dan komt er een eind aan de vakantie. Dat begint met avond voor het vertrek de voortent afbreken omdat die nu droog is.

Dan onderweg toch nog een plas- en koffiepauze nemen.

En de laatste kilometers afleggen.

We hebben een heerlijke vakantie gehad, redelijk mooi weer. Veel gezien, lekker ontspannen. Handwerken, lezen, wandelen en Ben heeft af en toe gefietst.

Fijne dag.


Dientje

5 opmerkingen:

 1. He wat jammer dat zo'n vakantie dan ook alweer voorbij is! Dat gaat toch altijd zo snel. Het ziet er wel allemaal heerlijk uit. Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, daar kon je bijna 360 rondkijken... Beter dan tussen de vaste plaatsbewoners, dat is meestal een 'kliekje', vinden wij dan..
  Wat een leuke caravan hebben jullie; de deur achter! Dat heb ik nog nooit gezien.
  Het is vast ook weer lekker om thuis te komen en te zijn.. Vond je je huis ook zo groot toen je weer net thuis was?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een echt 2-persoons caravan, Kip compact 300. Bestaat al heel lang. Dit is een jubileum uitvoering bij 75 jaar Kip. Het ergste vind ik de warmte en het binnen zijn. Thuiskomen is inderdaad wel lekker. Hoewel we zeker geen grotere caravan willen, tentgevoel, blijft het een georganiseer. Waar zet ik wat neer ivm beperkte ruimte. Maar blijft leuk.
   Groet, Dientje

   Verwijderen
 3. wat een leuke caravan hebben jullie , heel erg bijzonder

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar vielen we voor en we vallen wel op. We wilden niet groot en toch het tentgevoel houden. Dit model was vanwege het 75-jarig jubileum weer in productie genomen. door hefdak heb je voldoende stahoogte. Nadeel is dat als het bed opgemaakt is je met heel veel moeite bij de spullen in de bankbakken kunt komen. Dus heel goed nadenken hoe je het inricht. Overdag laat ik een half bed liggen en de rest bouw ik weer om tot zitje. Maar ruimte genoeg ,onder één zitdeel, vandaar dat ik ook een flinke krat met handwerkspullen mee kan nemen.

   Verwijderen