dinsdag 29 maart 2016

Weer Thuis

Vrijdag begon bewolkt en de vooruitzichten waren niet goed, maar dat weerhield ons niet om te gaan skiën. Dus gingen we naar La Plagne.

Tijdens de koffie begon het meer te betrekken.

Terras voor het Oranjelegioen?

Toen we weggingen trok het helemaal dicht en begon het te sneeuwen. Na een paar afdalingen zochten we een eetgelegenheid: het verbouwde Pierre Blanche.
Daarna terug naar het appartement, inpakken en nog een blokje van de Switch afgemaakt.

Zaterdag vanaf Bern tot Basel file en stapvoets rijden. Pfff. Ik houd van Zwitserland maar op zulke momenten niet.
Onderweg kwamen we deze auto tegen, nieuw gebouwd.Een poosje met de eigenaars gesproken voordat we het laatste traject begonnen. En nog een stuk aan mijn vest gebreid. De mouwen staan op een hulpdraad en nu wordt eerst de romp verder gebreid.


Bij thuiskomst lagen deze 2 tijdschriften op de keukentafel. Van mijn vriendin gekregen, door haar meegenomen uit Frankrijk.

In beide bladen staan ontwerpen van Marie Suarez. Voor de vakantie heb ik net het 1e deel van The Joy of Life opgehaald, wat ook door haar is ontworpen.

Hier een inkijkje in beide bladen.
Dit is niet van Marie Suarez, maar wel een leuk idee.

En Dientje was blij dat wij weer terug waren. De laatste 2 dagen was zij op een ander logeeradres, daar heeft zij bijna alleen maar op de bank gezeten en naar buiten gekeken.


Fijne dag.Dientje

4 opmerkingen:

 1. Prachtige Zwitserse foto's en mooie auto zeg. Lijkt mij wel koud zo open in de sneeuw rijden. Zo leuk om te zien met die knalroze koffer achterop. Jij boft maar met zo'n vriendin, die zulke schitterende bladen voor je meebrengt. Leuk hoor die werkstukken van Marie Suarez. Gelukkig kan Dientje nu weer heerlijk aan jullie voeten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om zo'n mooie wintersportvakantie te hebben, maar ook lekker om weer thuis te komen ... En zeker als je dan zo weer verder kan met je hobby. Wat een prachtige bladen!
  Ik heb genoten van je mooie foto's, die sneeuw verveelt nooit...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt vast een mooi vest! Ben heel benieuwd hoe het er verder uit gaat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vervolg van het vestje breien komt vast terug op de blog. Gr.

   Verwijderen