maandag 4 april 2016

Week 13

Terug van vakantie en gelijk weer een drukke, korte week. Veel van mijn voornemens zijn niets geworden. Wat heb ik wel gedaan.
's Avonds lekker relaxed blokjes van mijn Challenge genaaid. 8 Februari blokjes. Ik had alvast maart blokjes willen voorbereiden, niet gelukt. Komende week maar weer kijken of het lukt.

Zaterdag voor de afleiding ook nog een paar blokjes van de Switch gemaakt. Het blokje op de voorgrond heeft het niet gehaald, is de eerst volgende.

Zondag heb ik nog een paar naalden aan mijn vest gebreid. Dit is geen recente foto.

Naar aanleiding van mijn blog Voorbereiden vroeg Hetty naar de ervaringen van het Top-Down breien. 
Dit is het 1e werkstuk dat ik op deze manier brei. Op de blog Dutch Knitty, Lol met Wol,  zag ik oa. het patroon van het vest Paulie. Dit patroon is gratis te krijgen via Ravelry. Je kunt het in het Engels of Duits downloaden. Ik heb het Engelse patroon gebruikt met het Duitse achter de hand voor het geval ik het toch niet begreep. Het patroon vind ik duidelijk. Het originele patroon gaat uit van 2 kleuren voor het streepmotief. Ik had geen tijd om wol te kopen en heb daarom de sokkenwol van Invicta gebruikt die ik nog had. Daarom laat ik het streeppatroon achterwege.
Dus Hetty, proberen.

Fijne dag.


Dientje

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie blokjes weer. Ik vind je toch heel productief hoor, zeker tijdens de vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De blokjes van dit blog heb ik na mijn vakantie gemaakt. Ook al ben ik met vakantie, mijn handen staan niet stil. Terwijl mijn vakantiegenoten de krant lezen of een boek, pak ik mijn handwerkje. Heerlijk.

      Verwijderen