zondag 4 september 2016

Druk weekend

M. en ik wilden zaterdag naar Jookies in Eibergen vanwege de tentoonstelling en de komst van Ellen van Ellie's Quiltplace.
Foto komt van de site van Jookies

Om kwart voor 11 waren we op plaats van bestemming. De winkel was open en Ellen was haar spullen nog aan het uitstallen. Ze was erg nieuwsgierig naar mijn Jules en Switch. Dus deze uitgepakt en laten zien. Wij wilden eerst koffie drinken en mijn werkstukken hebben bij Ellens spullen gelegen. Zie Jules eens hangen.
Foto van de Facebookpagina van Jookies.

Mijn Switch boven op die van Ellen. Wat een verschil door de achtergrondstof.

Koffie gedronken in de foyer van Het Spieker en daarna de tentoonstelling bezocht. Hier een impressie.Nadat wij alles bekeken hadden, zijn we teruggegaan naar de winkel en hebben nog een poos met Ellen staan praten over haar werk, haar stoffen. Heel erg leuk. Hier nog een voorbeeld gemaakt met de stoffen van Ellen.

Omdat we in de buurt van Winterswijk waren, wilden we ook nog naar de Quiltcottage. Daar werden we hartelijk ontvangen. Wij hebben hier heerlijk rondgekeken. Nog een paar quilts gezien die met de tentoonstelling in de winkel hadden gehangen.
Niet met lege handen weggegaan. Achtergrondstof met een grijs kriebeltje, klosje quiltgaren, vingerhoed en een aantal blauwtjes. En alles in de nieuwe tasjes. Een paar dagen nadat ik van de zomer hier aankopen had gedaan, kwamen de nieuwe tasjes.

We hebben een fijne dag gehad.

Zondag was er 'Open Dag' bij de skibaan. We hebben weer een seizoenskaart. Dus daar ook naar toe en met allerlei bekenden gesproken. Foto's zijn met de telefoon gemaakt.

En Dientje vermaakte zich ook. Er waren genoeg mensen die met haar balletje wilden gooien.

Op tijd weer naar huis. Manlief heeft avonddienst. Moest nog dingen doen die gisteren waren blijven liggen. Dus niet zoveel handwerk.

Fijne dag,Dientje

6 opmerkingen:

 1. Het was gezellig jullie weer te zien! Je Jules is een schatje en wat was het leuk het verschil in de Switchen! te zien. Ik vond de jouwe ook heel mooi, met het heldere 'wit'. Er is nog veel reactie op gekomen van andere bezoekers, toen jullie naar de tentoonstelling waren. Iedereen vond het leuk te zien wat kleur doet met eenzelfde patroon!
  De tentoonstelling heb ik tussen de middag ook nog even kunnen bezoeken. Prachtig! Ik moet mijn foto's nog bekijken en mijn verhaaltje schrijven ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie mooie quilts gezien. Ik vond het jammer dat ik er niet naartoe kon. Inderdaad erg leuk om de switch te zien in verschillende kleuren. Groeten Aurora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, jullie zijn zeker druk! En je bent helemaal in de quiltsferen tegenwoordig. Brei of haak je nog wel eens?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inderdaad meer aan het quilten. Breien doe ik nog wel, maar dat schiet niet op met zoveel steken op de naald. Haken doe ik zelden. Haak veel te strak, wordt wel mooi, maar dat is een aanslag op de handen / pols. Een klein borduurwerkje ligt ook voor het grijpen. Over een poos kan het weer andersom zijn, haha. Groet.

   Verwijderen
 4. Wauw, wat een mooie quilts heb je gezien, jullie hebben je wel vermaakt daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi verslag van jullie bezoek aan Eibergen. Helaas kon ik er niet heen, want we waren op vakantie. Leuk dus om bij jou nog veel foto's te zien.

  BeantwoordenVerwijderen