dinsdag 27 september 2016

Hehe,

Eindelijk weer tijd om een berichtje te doen. De tijd vliegt voorbij. Dat heb je met een fulltime baan en huishoudelijk werk inhalen omdat je zo nodig 2 weekenden weg moet gaan met de andere caravan, haha.
Maar ik heb nog wel wat gedaan.
In mijn vorige blog liet ik mijn alternatieve windscherm, de Switch, zien. De banen die ik klaar had heb ik aan elkaar genaaid. Nog 2 banen en de helft is klaar.

Even van de andere kant.

Afgelopen weekend heb ik de keuken verbouwd tot naaiatelier. Ik bleef maar op en neer lopen naar de zolder als ik de naaimachine nodig had. Omdat ik ook wilde genieten van het mooie weer, zat ik buiten te spelden en dan binnen het naadje naaien. Het project hield me langer bezig dan ik gewild had. Soms moest ik weer los tornen omdat ik het niet mooi genoeg vond. Ik hoef nu alleen nog een bies tegen te zomen en 1 bies doe ik met de hand, Verder kan ik er niets over zeggen. Nog een maand geduld. 

Toen ik in Ootmarsum was, ben ik ook nog even naar Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal geweest. Daar lagen nog 2 Quiltmania's (voor een vriendin) en een nieuw deel van The Joys of Life te wachten om opgehaald te worden.

Fijne dag.Dientje

3 opmerkingen:

 1. Mooi blok gaat dat weer worden, switch ziet er prima uit en heerlijk toch in je keuken aan het werk, doe ik ook. Komt ook omdat de enige "grote" tafel in de keuken staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, dat lijkt me allemaal best hectisch! Wat een ontzettend volle week en dat je dan ook nog tijd over hield voor je hobby...
  Heerlijk om in de keuken een tafel te hebben en waarom zou je het je niet gemakkelijk maken?

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er mooi uit. Knap van je om tijd over te houden voor quilten, met een fulltime baan ! Bij mij heeft het quiltwerk een hele tijd stil gelegen, ik vond het gewoon te warm. En mijn hobbykamer is 's zomers niet te betreden zonder flauw te vallen ;-). Maar nu is het heerlijk weer en ben ik de verloren tijd aan het inhalen. Vanzelf komt dan ook de interesse voor andere quiltsters en hun blogs terug.

  BeantwoordenVerwijderen