maandag 30 oktober 2017

The Spirits of Life Wrap (CAL) / R.I.P.

In dit bericht schreef ik al dat een schoonzus in het ziekenhuis lag. Zij zou na haar ziekenhuisopname nog lang moeten revalideren. Ik zag op Facebook van Scheepjes de aankondiging van de CAL The Spirits of Life Wrap.
Foto van http://www.lillabjorncrochet.com

Omdat mijn schoonzus in oktober jarig is, leek mij dit wel een leuk kado voor haar. Lekker tussen de revalidatie door jezelf in zo'n heerlijke doek te wikkelen. Dus bestelde ik het Orchid pakket. Vergeten de katoentjes te fotograferen die onder de wol liggen.

Helaas heeft zij dit niet meer mee mogen maken. 2 weken voor haar 61e verjaardag, nu 3 weken geleden, is zij overleden. De operatie en diverse complicaties heeft zij niet kunnen overwinnen.

Even heb ik nog gedacht het pakket terug te brengen, maar ik haak deze doek ter nagedachtenis aan haar. Het haakwerk wordt bewaard in de handwerktas die ik voor haar 60e verjaardag maakte. Zie hier.

De laatste maanden, weken waren moeilijk. De lust tot bloggen weg.
Ik ben inmiddels begonnen met The Spirit of Life, foto's volgen nog. Vanwege een dreigende triggerfinger moet ik mijn handwerk in aangepast tempo doen en niet te lang achter elkaar.


Dientje


4 opmerkingen:

 1. Ach, wat verschrikkelijk voor jullie, gecondoleerd en heel veel sterkte voor jou en de familie. Ik begrijp dat je dan geen zin in bloggen hebt. Mooi idee om de doek ter nagedachtenis aan je schoonzus toch te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daarom was het zo stil op je blog! Och, wat een nare tijd heb je achter de rug. En nu komt er een periode van gemis... Moeilijk hoor, wat je kunt elkaar gewoon niet missen.
  Het is wel een heel mooi pakket dat je bestelde, prachtige kleuren... Gewoon rustig aan doen, het is ook meteen een soort van verwerkingsproject...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel sterkte gewenst. Wat verdrietig. Mooi om ter nagedachtenis de omslagdoek toch te gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen