maandag 23 juli 2018

Wat heb ik gedaan.

We moesten nog steeds de caravan schoonmaken aan de buitenkant na de vakantie. Door allerlei afspraken en de warmte kwam er maar niets van. De afgelopen 2 weekenden zijn we 's morgens bezig geweest met wassen en in de was zetten. Alleen de achterkant moet nog in de was. Misschien een keer 's avonds doen. En dan kan die naar de stalling.

Veel gewerkt aan mijn 'Winterse hexjes'. Dat is dus hexjes maken.

Aannaaien en uitzoeken welke waar moet. Als ik helemaal rond ben, dan stop ik er even mee. Ik kijk hoe het verder gaat en zoek passende stof. Maak dan misschien wel hexjes voor de voorraad, we zien wel.

Zondag heb ik nog een paar Lily's getekend, zodat ik verder kan naaien.

De applicaties voor de rand van de Switch staan in de ruststand. Ik moet stroken snijden en op zolder heb ik een grote snijmat. En op zolder is het nu niet goed toeven.

Zolang de warmte aanhoudt, ga ik rustig verder met al dat kleine pruts spul. Hoewel de 'Winterse hexjes' inmiddels niet meer klein is, maar je kunt de hexjes 1 voor 1 aannaaien.
En in deze periode moet ik ook af en toe op mijn vrije woensdag werken i.v.m. vakanties.

Fijne dag.


Dientje

4 opmerkingen:

 1. Wij doen ook alle klussen 's morgens of 's avonds, dan is het nog te doen. Verder doe ik ook allemaal kleine dingetjes op het ogenblik. Poppenkleertjes ben ik nog steeds aan het breien en zo nu en dan een sterretje of een vogeltje. Deze week mag ik aan de poppenwas, dan worden alle kleertjes gewassen en vrijdag aan onze kleindochter gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is leuk om een caravan te hebben, maar je hebt er ook je werk aan..
  Hexjes zijn ideale kleine werkjes om te doen, maar wat heb je er veel nodig hè... Lekker rustig aan doen met dit warme weer hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vooral morgens klussen. Wat jammer dat de caravan al de stalling in gaat. Lijkt mij heerlijk om op het weekend er vooral op uit te gaan. Mooi je winterse hexjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit jaar komt het er niet meer van, maar volgend jaar ga ik er uitgebreid van genieten en zal de caravan meer gebruikt worden.

   Verwijderen