woensdag 3 juli 2013

Vakantie ... 2

In mijn vorige bericht schreef ik over mijn bezoek aan het Palais Idéal in Hauterives. Er is ook een website: www.facteurcheval.com/
Daarna werd de reis vervolgd naar het uiteindelijke doel: Drôme / Vaucluse. We vonden een camping in Grillon. Deze lag tussen de wijngaarden. En het was er warm, heel warm. Gelukkig vonden we een plek met schaduw. Het dorp lag op zo'n 30 minuten lopen (warm weer tempo).

 

De eerste avond begon goed. Het werd pikkedonker en de wind leefde zich uit. Overal werden stormlijnen aangebracht en losse spullen weggelegd. Gelukkig bleef het bij een paar spatjes regen en wind.

Er zijn in dit gebied leuke oude plaatsjes, prachtige uitzichten bijvoorbeeld op de Mont Ventoux. Ditmaal zijn we hier niet geweest. Vanwege het warme weer hebben we steeds korte tochtjes gemaakt en zochten daarna gauw de schaduw bij ons "Kipje".


We hebben de volgende plaatsjes bezocht:
Grigan
 

Nyons 

Dieulefit

 
Le Poët Laval
 
 
Saint-Romain-en-Viennois
 
Vaison-la-Romaine hebben we vanwege de hitte gelaten voor wat het was.
 
Inmiddels was de vakantie halverwege en moesten we richting Zwitserland omdat we daar een feest hadden. Over het laatste deel van de vakantie schrijf ik in een volgend blog.
 
Groetjes,
 
Dientje
 


1 opmerking:

  1. Leuke fotoos,Dientje
    Tot de volgende x maar weer

    BeantwoordenVerwijderen