maandag 20 juni 2016

Vakantie, het leek er even niet op

Zoals ik in mijn vorige blog al schreef moesten we wachten op een medische uitslag van mijn Ben. Dat was vlak voor onze vakantie. Daardoor stond ons hoofd nog niet zo naar vakantie. Daarnaast waren de voorspellingen slecht zodat we eigenlijk ook niet wisten wat we wilden.
Zaterdag begonnen met caravan inpakken, dan is dat vast klaar. Zondag had mijn Ben last van een tekenbeet van 10 dagen eerder, maandag maar eerst naar de huisarts. Dus konden we op zondag nog lekker klungelen. Fiets wordt schoongemaakt en er breekt een bout af. Als we dan toch naar ... gaan kunnen we in ... de fiets laten maken. Of gaan we toch naar ...
Maandag huisarts gebeld, u kunt om half 5 komen. Dus weer een dag klungelen en waar gaan we heen. Eerst maar afwachten wat de huisarts zegt, ook gesproken over de medische uitslag en over de klachten waarvoor hij in 1e instantie ging: heup en schouder. Voor de tekenbeet, preventief antibiotica en bloedprikken, tevens voor de andere klachten.
Vakantie bestemming wordt Winterswijk (= ruim een uur rijden). Dan kunnen we op dinsdagmorgen eerst naar fietsenmaker, bloedprikken en weg. Ik pak het allerlaatste in de auto, ruim op en baal dat mijn wederhelft er nog niet is. Grrrrrrrrrrrr, fietsenmaker kon of wilde het niet direct maken, lopend naar de prikpost (minstens 3/4 uur), en wachten bij prikpost. Ik ga niet nog een dag wachten op een fiets die vanmiddag misschien klaar is. IK WIL WEGGGGG.
Dinsdagavond zitten we lekker in het zonnetje op camping de Harmiene Hoeve in Winterswijk Woold.

Woensdag in de regen terug naar huis om de fiets op te halen, thuis lunchen en huisarts bellen. Huisarts is er niet, morgen bellen, en weer terug. Halverwege belt de huisarts, niet zo handig in de auto, bel later terug. Toch met medicijnen beginnen, kan pas woensdag worden gefaxt naar ziekenhuisapotheek. Ach het regent toch.

Woensdag eerst naar de apotheek en nu begint de vakantie.
Bredevoort, het boekenstadje.Op diverse plekken staan boekenkasten of kramen waar je voor €2 een boek kunt kopen. Geld gooi je gewoon in de brievenbus.


Een imitatie van de kerktoren op je tuinhuisje bouwen.


Er is een mooi park aangelegd. Mochten er niet in met de hond, maar je kon er wel om heen lopen.

Wordt vervolgd.


Dientje

6 opmerkingen:

 1. Jee, wat een begin van de vakantie zeg, wat tegen kon zitten zat ook goed tegen. Maar gelukkig is de vakantie begonnen. Leuk stadje met overal die boekenkasten, heerlijk om daar rond te snuffelen. Geniet maar lekker verder van jullie vakantie, het schijnt prachtig warm weer te worden na deze flinke lange regenbui. Mooi plekje waar de tent staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bredevoort is leuk. Afgelopen weekend was er het Festival van het papieren boek. Ben er niet geweest.

   Verwijderen
 2. na de slechte start van jullie vakantie dan toch genieten geblazen. Ziet er gezellig uit het plekje op de camping. Wat een leuke foto's van Bredevoort. Daar ga ik zeker een keer naar toe voor een wandeling ziet er zo leuk uit. Het weer gaat beter worden dus nog veel plezier. Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bredevoort is leuk. Zal je de wandelkaart laten zien.

   Verwijderen
 3. Na al dat gedoe is het fijn om even te ontspannen. Bredevoort is een leuk stadje zo te zien. Maak er een mooie vakantie van, ondanks het wisselvallige weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na een kwakkelend begin nu maar flink genieten van de vakantie. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen