maandag 18 mei 2020

Rustige week

Voor ons huis is een royale groenstrook. Al jaren in een slechte conditie, maar pal voor ons huis is het wel heel erg.

Geen gras meer, maar inmiddels een grote zandvlakte. Nu de gemeente maar ingeschakeld voor herstel.

Drie weken geleden kreeg mijn iPad kuren en hield er helemaal mee op, 2,5 jaar oud en buiten de garantie. Toch maar opgestuurd voor een diagnose. Verwachtte er niets van, maar ... De garantie periode was opgehoogd naar 3 jaar, dus geen diagnose kosten. En het probleem was dusdanig dat ik een nieuwe kreeg. Kosten 0,00. Zo'n gelukje heb ik niet vaak. Top.

Rondje door de tuin. De Akelei bloeit en de Astrantia rood en een enkele witte. Er zijn al veel knoppen te zien, dus binnenkort ... Foto's van verschillende delen van de tuin. Voor en achter door elkaar.



Er is iemand die de Artemisia een fijn of niet fijn plantje vindt. Een plantje is bijna uitgegraven en ontdaan van het blad.
  



Voor het terras 3 Hortensia's gekocht. Potten moeten nog worden vervangen, zijn veel te groot.

2e Blok van de Carousel gequilt. De halve gansjes nog niet gedaan. Dit ga ik later doen zodra de blokken aan elkaar zitten.

Gepatcht, opgeruimd, lezen, wandelen en geen foto's meer gemaakt. Op naar een nieuwe week.

Groet,



Dientje

5 opmerkingen:

  1. En zo is de week ook voor jou weer om gevlogen... Dat is nog eens goede service van Apple! Fijn dat het zo goed is uitgepakt, stel je voor dat je niet aan de bel had getrokken omdat de garantie toch voorbij was...
    Ik zie de tuinslang al liggen, dat is nodig hè.. Wat wordt het mooi nu alles begint te groeien en bloeien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die groenstrook ziet er echt niet uit. Je hebt wel geboft met je nieuwe IPad, gelukkig maar, is zo lastig als je zonder zit. Je tuinplantjes zijn lekker aan het groeien, wat zal het straks prachtig zijn wanneer alles bloeit. Het carrouselblok is mooi, zo leuk met de hartjes in de hoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geluk met je iPad. Goed dat je het toch maar opstuurde.
    Een groenstrook zonder groen, dat kan echt niet.
    Je tuin doet het goed. Mooi die horstensia's voor het terras.
    Prachtig is het quiltwerk van de Carousel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je tuin groeit lekker de plantjes worden al groter en groener. Vervelend als er een kaalvreter in de tuin is en soms kom je er niet achter wat de oorzaak is. Wat een geluk een nieuwe tablet. Toppie. En je caroussel groei ook gestaag. Leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk verslag over je hele week, de tuin begint er echt heel mooi uit te zien. En het blok van de caroussel is prachtig!Groetjes, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen