zondag 4 januari 2015

Fussy Oud en Nieuw

Oudjaar- en nieuwjaarsdag hebben we niet in ons eigen huis doorgebracht. We zijn in het huis van vrienden geweest waar in de directe omgeving geen vuurwerk wordt afgestoken en het huis is qua geluid beter geïsoleerd.
Dientje is panisch voor vuurwerk en knallen.
Dat betekend een hele volksverhuizing en van te voren goed bedenken wat je meeneemt. We zijn niet ver van ons eigen huis en als het nodig is, kunnen we nog snel iets ophalen.
Verveelt hebben we ons niet. Radio 2 aan met de Top 2000, later naar Youp gekeken.
Zo zag de tafel er in de loop van de avond uit.

De bubbels hebben me niet weerhouden om een aantal Fussy Stars te maken, 11 stuks maar liefst. 

Leuk dat je uit een stofje zoveel verschillende kunt maken. 
Moda: Collection for a Cause Community.

Marcus: Anna Bella

Dutch Heritage: Pomegranate Creme

Dit bleef over van een strook van 25 centimeter.

Ik heb van de Pomegranate ook nog Royal en Purple. Ik zal eens proberen of ik hiervan nog andere varianten kan maken.

Met lekkere hapjes en een Champagne zijn wij het nieuwe jaar goed ingegaan. Dientje vond het allemaal maar niets en zal blij zijn wanneer het geknal echt afgelopen is.

Fijne zondag.Dientje

8 opmerkingen:

 1. Zo wat een productie en wat veel verschillende sterren van 1 lapje, leuk hoor. Als ik al die sterren zo zie dan wil ik ook aan de slag maar ik heb nog andere projecten en daar wil ik eerst mee verder...Groetjes en een heel fijn 2015, Aurora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat stomme vuurwerk ook! Veel dieren zijn er vreselijk bang voor, zo ook onze poezen... Maar jij kon 'vluchten', toch fijn om die mogelijkheid te hebben.
  En intussen verschenen er heel wat sterren! De lapjes zijn al mooi om te zien, maar als ik dan zie wat je tevoorschijn tovert met de sterren ... echt schitterend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vanaf eind oktober zijn ze aan het knallen, niet veel, maar genoeg voor Dientje om niet meer uit te willen 's avonds. Hoe verder we naar oud en nieuw gaan wordt het uitlaten rampzaliger. Gelukkig kunnen we met oud en nieuw altijd naar mijn vriendin of ze nu thuis is of niet. Vanavond was het voor het eerst weer "stil". Deze sterren zijn inderdaad mooi. Ze moeten tussen de 'saaie' sterren die ik al klaar heb, haha. Ik ga voorlopig door met sterren en kijk tzt wel welke ik ga gebruiken. De rest wordt dan wel weer voor wat anders gebruikt. Groet.

   Verwijderen
 3. I like your stars - they are all very pretty. The Annabella fabric is perfect for fussy cutting. What will you make with all of these stars?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jee, wat maak jij mooie sterretjes, al die verschillende variaties, ze zijn schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen