maandag 1 februari 2021

Veel gedaan

In en om het huis. 
Elke week probeer ik een kast, plank of stapel uit te zoeken en op te ruimen. Toen we allebei werkten, bewaarden we veel. Als het teveel werd, ging het in een kast. Zo kom je nu dan weer iets tegen. Bijvoorbeeld dit breiwerk. Sinds oktober 2019 niets meer aan gedaan. Ik wist niet meer waar ik was en ik vond het niet netjes genoeg. Dus alles uitgehaald en weer opnieuw begonnen.

Het moet dit worden. Garen en patroon in juni 2019 gekocht in Lüneburg.

De maand april van The Joys of Life quilt voorbereid.

En dit blok schiet al aardig op.

Patronen van mei alvast gekopieerd en uitgeknipt. Binnenkort op de stof tekenen.

The Cathedral Windows krijgen ook al vorm. Ruim de helft klaar. Het wordt wel mooi. Het is wel zwaar voor mijn handen. Doe het niet te lang en wissel het af met breien of lezen.

Afgelopen maandag ontdekte ik de 1e krokus in de tuin. De andere bollen laten het nog een beetje afweten.

En hier een deel van mijn Helleborissen in verschillende kleuren.

Zondagochtend weer bijtijds gaan wandelen. Heerlijk fris en de zon kwam er al lekker door.










Hopelijk volgen er nog meer van zulke mooie dagen.

Fijne dag.



Dientje



7 opmerkingen:

  1. Het korkusje had er zin in. Ja het vriest lekker en dat is ook wel weer eens fijn. Vooral als de zon schijnt en je lekker kunt wandelen. Je cathedral wordt erg mooi. Wel fijn dat je deze niet hoeft te quilten dus ineens is het af. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De sjaal is mooi zeg, prachtig patroon, ben benieuwd hoe je jouwe gaat worden. The cathedral wordt prachtig en het aprilblok is leuk, gaaf als de hele quilt klaar is. 's Morgens is het prachtig buiten als het gevroren heeft en dan met het zonnetje er op is het genieten buiten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke projecten heb je onder handen. Een prachtige sjaal in wording die je daar terug vond. Heerlijk grwandeld weer, mooie foto's hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, zo gaat dat als je eens diep in de kast duikt... Je komt van alles tegen en het is heerlijk om daar iets mee te doen zodat het weer opruimt.
    Mooie buitenfoto's ... het is soms bijna voorjaar voor m'n gevoel en dan weer echt winter. Van mij mag het nog wel even koud blijven en vriezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie winterfoto's. Beter dan de regen van vandaag. Leuk om de eerste krokus al te ontdekken. Met de mooie blokken zit je al in de lente. De CW wordt prachtig (wat een werk!). De omslagdoek is zeker de moeite waard om opnieuw aan te beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heerlijk is dat hè, opruimen. Vooral als je leuke werkjes tegenkomt. De quilts worden mooi, Wat kunnen we toch nog steeds heerlijk wandelen hè. Ik geniet er ook erg van.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto's Dientje. Prachtig die wandeling. En de shawl gaat vast wel mooi worden. Lekker ontspannend breien, goed voor de geest stond dit weekend in de krant. Niet te veel opruimen, beetje rommel hoort erbij.

    BeantwoordenVerwijderen