maandag 28 juni 2021

Zijn nog steeds in Drente

Afgelopen vakantieweek was een rommelig weekje. Maandag bijna de hele dag regen, tegen de avond nog een wandeling op de hei gemaakt.

Dinsdag naar Roden geweest om te kijken naar een kampeertafel. We wisten niet welke we zouden nemen, dus eerst maar verder uitzoeken en opmeten. 

Toen we uit Roden kwamen wilden we onderweg ergens wandelen, maar zagen geen geschikte plek. Doorgereden naar Bakkeveen om daar nog een keer de wandeling bij de Slotplaats te maken. We vonden het weer een mooie wandeling.

Onze campingoverburen hadden een tafel die op onze favorietenlijst stond. 

We konden mooi uitproberen. Donderdag dus maar terug om de tafel te kopen. Daarna liepen we door Roden, aten een broodje.

Liepen het landgoed Mensinge op.

Langs de schaapjes.









Mooi complex. We dachten dat we hier een lange (bos)wandeling konden maken, maar we konden geen route vinden. Bij terugkomst maar op de hei bij de camping gewandeld.
En daarna de tafel opgezet.

Woensdag en vrijdag heb ik met mijn nicht doorgebracht, de mannen waren met de motor onderweg. Vrijdagavond met z'n vieren uit eten geweest.

We hadden gehoord dat er op de camping ook een achteruitgang was. Die opgezocht en zaterdag liepen langs de akkers, weilanden en door het bos. Er stonden ook veel mooie planten langs het wandelpad. Foto's gemaakt met de telefoon, kon soms niet genoeg inzoomen.
Tegen de bosrand een strook met Digitalis.










Ik kan het zo van genieten, zelfs de grassen zijn mooi.

Nog een kleine week voor de boeg, voordat we weer naar het 'gewone' leven gaan.

Groet,


Dientje

7 opmerkingen:

  1. Heerlijk genieten he zo in de natuur...........liefs. Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, in de natuur ijs het altijd genieten. Jullie hebben wel een hele mooie kampeerplek gevonden. Handige tafel ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi hoor al die wandelingen. Prachtig die veldbloemen momenteel. Fijn dat jullie zijn geslaagd met de tafel. In het bos t.o. Mensinge kun je langere wandelingen maken. Vanuit t dorp eerste p links, dan langs de sloot lopen, (vanaf de p iets terug ri dorp) en rechts aanhouden, dan kom je uiteindelijk weer in het bos.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, dat is best moeilijk om een goede stabiele campingtafel uit te zoeken. Dus als ik het goed begrijp mocht je de tafel van de overburen even uit proberen?
    Jullie zitten echt in een prachtige omgeving. Ik geniet zò van je foto's...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je geslaagd bent met een tafel. Mooi landgoed daar bij Roden. Fijn om zo buiten te zijn en te wandelen. Leuk dat je nog een paar dagen met je nicht hebt doorgebracht en samen hebt gegeten. Mooi dat het weer kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie tafel hebben jullie gekocht. Een goede tafel is op de camping altijd fijn. Ik denk dat jullie ondertussen ook wel aan nieuwe wandelschoenen toe zijn, want jullie wandelen wel heel wat af. Het is er gelukkig goed weer voor.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen